Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем при GTV

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем при GTV

Постояно ми свети датчика за аербеците и клаксона не ми работи и ходих на диагностика и ми казаха,че не е лентовия кабел с което ме успокойха,но ми казаха,че машинката на колана ми е заминала а тромбите на клаксона са ми изгорели.Въпроса ми е каква е цената на машинката и клаксоните могат ли да се заменят с някой по-интересни или само оригинални може и каква я цената ако знае някой.Мерси...Алфа та ми е 98г.2.0.155h.p.
    Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
    ALFA GTV 98'-155hp,2.0 T.Spark

Това с датчика си е фабриче дефект,явно щото на бая народ свети,аз моя го занулих и като раздвижих седалката пак светна,така че **и го,да свети и това е.Но нямаш Аir bag,докато свети.А клаксона-преди да се набутваш пусни ток до пищялките,и ако работят,значи по волана са ти се окислили пластинете които правят контакт...
    GTV с ново сърце и валчета .....много/100км.

Comment

Първоначално публикувано от Ivo Skoklev
      Това с датчика си е фабриче дефект,явно щото на бая народ свети,аз моя го занулих и като раздвижих седалката пак светна,така че **и го,да свети и това е.Но нямаш Аir bag,докато свети.А клаксона-преди да се набутваш пусни ток до пищялките,и ако работят,значи по волана са ти се окислили пластинете които правят контакт...
      Кофтито то е точно в това,че докато свети нямам аербег(то да не се случва да го ползвам),иначе лампичката не ме дразни толковаКлаксоните ги захраних директно с ток но нищо,нито в единия нито в другия,явно ги няма...има ли вариянт да сложа някакви мощни тромби или само такива стават...искам като свирна да създавам стрес в останалите
      Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
      ALFA GTV 98'-155hp,2.0 T.Spark

Comment

ами най-мощната тромба която съм виждал беяе на един пичага, който роботеше в локомотивното депо поддръвка и беше....тромба от локомотив словена на москвич 12-так и захранвана от втори акумулатор в багажника....нема такъв стрес....ако не си подготвен може да се оцапаш неприятно.....в купето звука е ужасяващ а от въх не ми се мисли...ама имаш 1-2 оита преди да сдаде батерията...заслужава си
        няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Working...
        X